Back to top

Reus celebra la 7a edició dels Premis Vinari Vermuts Catalans

Els professionals que formen part del jurat han avaluat a cegues els productes a partir de criteris visuals, olfactius i gustatius.

El color, la textura, el gust i l'olor són alguns dels elements que hauran de tenir en compte els professionals del tast en la setena edició dels Premis Vinari de Vermuts Catalans.

Aquesta nova edició ha tornat a escollir Reus com seu per a la seva celebració, en concret, un dels espais més emblemàtics de la ciutat com és la Casa Navàs. La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, s'ha mostrat satisfeta explicant que "acollir una diada com la d'avui a través d'un producte que forma part del nostre ADN té un simbolisme especial".

Rècord de participació

tast vermut

Enguany ha estat el concurs més nombrós que s'ha fet fins ara, amb la participació de 68 marques de vermuts diferents d'arreu de Catalunya. El jurat haurà de tastar els diferents vermut a cegues, i, per primera vegada, també hi haurà una votació popular, i que tal com ha explicat la directora del certamen, Esther Bachs, "les puntuacions populars se sumaran a aquelles del jurat professional".

Al setembre s'organitzarà l'acte final de lliurament dels Premis a Reus, on es concediran els reconeixements als millors vermuts blancs, rojos o negres, reserva, d'altres estils i al millor vermut per a còctels.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades