Back to top

Reus celebrarà la I Trobada d’Elements Festius dels barris de la ciutat

Durant tot el matí hi haurà un espai de tallers per als infants i es podran visitar els estands de les colles

Tot a punt per a celebració demà, 1 d’octubre, de les 10 a les 14 hores, de la I Trobada d’Elements Festius dels barris de Reus. Una iniciativa impulsada conjuntament per la Regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus en col·laboració amb les associacions dels diferents barris que ten en elements festius i la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

La trobada comptarà amb la participació de les colles següents: Colla els Fènix Barri Parcelas Casas; Colla Gegantera del Barri del Carrilet; Colla Gegantera del Barri Montserrat; Colla Gegantera del Barri Horts de Miró; Colla Gegantera Barri del Carme; Colla Gegantera El Santuari; Colla Gegantera Barri Gaudí; Colla Gegantera Barri Monestir; Colla Gegantera dels Alegre; Colla Gegantera Urbanització Mas Carpa; Colla Gegantera Urbanització Blancafort i Colla Gegantera del Barri Sol i Vista.

El programa de la jornada serà el següent:

  • A les 10.00h Concentració de les colles, amb acompanyament del gegant Manotes i el Bou de Reus.
  • A les 10.30 Inauguració de la trobada i coca amb xocolata
  • A les 11.00h Ballada dels elements festius
  • A les 12.00h Cercavila pel centre de la ciutat, ballada a la Plaça Mercadal i retorn a la Plaça de la Llibertat, acompanyats per sis grups de música.
  • A les 13.30h Vermut popular i actuació de l'Ariel Santamaria.

Durant tot el matí hi haurà un espai de tallers per als infants i es podran visitar els estands de les colles, on hi haurà les fotos dels gegants i la seva historia. També hi haurà un estand on s’exposaran els elements festius de ciutat i un estand de l’organització.

Aquesta trobada neix amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer a la resta de la ciutat les manifestacions festives i culturals que han anat proliferant als barris de Reus de la mà de les mateixes associacions veïnals i també d’altres entitats enclavades als barris.

Paraules clau:

Notícies relacionades