Back to top

'Reus, ciutat de comerç', un llibre per posar en valor la capitalitat comercial reusenca

L'Ajuntament de Reus ha presentat el llibre 'Reus, ciutat de comerç', un llibre que vol posar en valor la capitalitat comercial de Reus des dels seus orígens i fins a l'actualitat.

La regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha impulsat la publicació del llibre 'Reus, ciutat de comerç', amb el qual fan un repàs a l'evolució del comerç reusenc i un recorregut les botigues, mercats i fires més emblemàtiques. Es tracta d'un homenatge al comerç reusenc i a totes les persones què, al llarg de la història, han encapçalat el lideratge d'aquest sector econòmic que aporta una capitalitat a la ciutat.
 

Una 'exposició de butxaca'

La idea parteix del confinament, quan els carrers i botigues  van buidar-se i tampoc es podia acudir a les exposicions. D'aquesta manera, el recull en homenatge al comerç de Reus pretén ser una 'exposició de butxaca', amb il·lustracions, infografies i textos curts
  
L'Ajuntament ha fet una primera edició de 300 exemplars d'aquest primer llibre de la nova Col·lecció Cultura d'Espais, en la qual esperen poder publicar dos nous exemplars sobre Gabriel Ferrater i les Festes de Reus pròximament. 

Paraules clau:

Notícies relacionades