Back to top

'Reus, ciutat de pedagogues' tanca el cicle amb Cori Bach i Teresa Vallvedú

La darrera conferència del cicle ha parlat de la trajectòria de dues de les figures més rellevants de la renovació pedagògica a la ciutat.

La Fundació Privada Reddis ha acollit la darrera de les sessions 'Reus Ciutat de Pedagogues'. L'última de les conferències sobre figues rellevants de la pedagogia a la ciutat i que en aquesta ocasió, l'homenatge no ha estat a títol pòstum. Cori Bach i Teresa Vallverdú, les dues presents en una sala d'actes plena de gom a gom,
La periodista Carlota Vendrell ha estat l'encarregada de parlar de la trajectòria d'aquestes dues mestres i les seves aportacions més rellevants en la renovació pedagògica.

En el cas de Cori Bach, com a impulsora de l'Escola Montsant, una escola activa, catalana i democràtica durant el franquisme i més endavant va ser la primera escola inclusiva de la ciutat. També hi va haver moment per parlar de Teresa Vallverdú, que va impulsar l'escola Alberich i Casas, una escola de barri que va implementar el model de comunitat d'aprenentatge.

'Reus, ciutat de pedagogues', properament en format documental

El cicle Reus Ciutat de Pedagogues ha finalitzat, però Canal Reus conjuntament amb la Fundació Privada Reddis, Carlota Vendrell i Joan Navais estan preparant una sèrie documental sobre aquestes figues reusenques de la pedagogia. Un documental de tres capítols que s'estrenarà properament.

Paraules clau:

Notícies relacionades