Back to top

Reus comença la remodelació de quatre parcs infantils

Les obres han començat al parc de l'avinguda del Carrilet i seguiran a la plaça d'Antoni Correig i Massó, al parc de Sant Jordi i a la plaça de la fumera.

Les Brigades Municipals ja estan treballant en les obres de remodelació del parc de l'avinguda del Carrilet, la primera de les actuacions que el consistori preveu fer en aquest paquet d'inversions. Els treballs de millora consisteixen en la renovació de la pavimentació i la instal•lació de nous elements de joc.

200.000 euros d'inversió

La remodelació dels quatre espais té un pressupost de 200.000 euros, 150.000 dels quals formen part dels Pressupostos Participatius del 2019. Aquests tenen a veure amb les propostes de millora al parc de la plaça d'Antoni Correig i Massó i l'ampliació del Parc de Sant Jordi. De cara a l'any vinent, des del consistori detallen que es vol seguir renovant altres parcs de la ciutat.

'Millor moment per engegar les obres'

Segons l'ens municipal, aquest és el millor moment per a engegar les obres a causa de la poca afluència d'infants als espais de joc. D'aquesta manera, es preveu que els treballs finalitzin a finals d'any.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades