Back to top

“Reus Compra Responsable” suma una cinquantena de comerços

La iniciativa es va posar en marxar durant la campanya comercial de Nadal i vol ser l'alternativa local d'Amazon i Glovo mitjançant el repartiment a domicili ecològic.

Els primers 50 comerços adherits al projecte "Reus Compra Responsable" ja disposen del logotip que els permet identificar-se de cara a les persones consumidores. Durant aquestes setmanes s'està desenvolupant la campanya #jasócReusCompraResponsable per difondre a les xarxes socials tots aquells comerços locals que disposen de servei de repartiment a domicili ecològic i que promouen el consum responsable.

L'objectiu del projecte, segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, "és dotar d'eines al comerç de proximitat per fer front als reptes de la pandèmia i als canvis d'hàbits de consum de la ciutadania, en un nou exemple de col·laboració publicoprivada que es du a terme a la ciutat".

botiga reus

La iniciativa sorgeix entre l'aliança entre les entitats comercials de la ciutat que ha permès crear un servei de repartiment comercial a domicili amb tricicles elèctrics, i en els mesos vinents, els establiments adherits podran accedir a un paquet d'eines de comercialització en línia. Des d'ara fins al mes de juny, Reus Compra Responsable començarà diferents campanyes per promocionar tant el consum responsable com la transformació dels comerços en establiments més sostenibles i més compromesos amb l'entorn.

Fins a 15 repartiments diaris

Actualment, el servei de paqueteria ecològic està fent una mitjana de 15 repartiments diaris permetent la inserció laboral de dues persones en situació de vulnerabilitat. La bona acollida de la iniciativa ha permès que les tarifes del servei es mantinguin bonificades fins al juny per a tots els comerços adherits, amb un cost de 1,75 euros per lliurament.

Paraules clau:

Notícies relacionades