Back to top

Reus comptarà amb dos nous punts de càrrega de vehicles elèctrics

Canviar a una mobilitat verda cada vegada serà més fàcil a la ciutat de Reus. El consistori reusenc instal·larà dos carregadors més que permetran ampliar la xarxa ja existent d'aquests endolls arreu del municipi.

Amb motiu de la Fira Velèctric que se celebra aquest cap de setmana, l'Ajuntament de Reus ha anunciat la posada en marxa de dos punts més de càrrega de vehicles elèctrics a la ciutat. Amb aquests, ja seran 18 els punts dels quals disposa la ciutadania per tal de carregar els vehicles 100% elèctrics i híbrids endollables, un nombre d'instal·lacions que tenen una tendència a l'alça i es converteixen en un al·licient més per fer el canvi a aquest transport amb energia verda.

Al Pavelló Olímpic i Mas Iglesias

Per una banda, se substituirà l'aparell que hi ha a l'aparcament de l'estació de trens per un de més modern i aquell es traslladarà a un nou punt al Pavelló Olímpic. I el segon s'instal·larà al barri de Mas Iglesias. Actualment, hi ha 16 punts de càrrega, 8 dels quals es troben en els aparcaments municipals soterrats i la resta a peu de carrer.

Bonificacions de l'Ajuntament 

Les persones que utilitzin els aparcaments municipals per a carregar els seus vehicles, obtinen un 50% de descompte en la tarifa que paguin. És a dir, enlloc de pagar 4 euros al dia en els pàrquings soterrats, solament en pagaran 2. 

A banda d'aquests avantatges, el propietari del vehicle elèctric rep bonificacions en l'impost de circulació per part de l'Ajuntament de Reus per tal d'ajudar a fer front a la despesa que suposa invertir en un cotxe d'aquestes característiques.

A la Fira Velèctric d'aquest cap de setmana es podran conèixer totes les novetats automobilístiques elèctriques per aquells interessats en fer la transició a la mobilitat verda.

Paraules clau:

Notícies relacionades