Back to top

Reus es consolida com la capital del vermut

L'Ajuntament de Reus i l'Associació Espanyola d'Elaboradors i Distribuïdors de Vermut han signat un acord per tal que l'entitat estableixi la seva seu a la ciutat. Gràcies a aquesta col•laboració, s'espera consolidar el posicionament de Reus com a capital del vermut.
Reus es consolida com la capital del vermut

L'Estació Enològica de Reus serà la nova seu de l'ANEV, L'Associació d'Espanyola d'Elaboradors i Distribuïdors de Vermut. L'Ajuntament de la ciutat ha fet una aposta per acollir aquesta entitat amb l'objectiu de crear sinergies entre les dues institucions, com a estratègies de promoció turística relacionades amb el vermut.

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat explica que serà "una feina en xarxa que valorem d'una manera molt positiva que obre un nou escenari que permetrà plantejar nous i ambiciosos projectes no només nacionals sinó també en l'àmbit internacional."

De Muller, Yzaguirre i Miró, són 3 marques de Vermuts de Reus que ja formen part de l'ANEV. L'entitat fins a l'actualitat tenia seu a Madrid i en total integra 11 empreses que elaboren el 90% del vermut que es comercialitza a l'Estat Espanyol.

Ànfel Xifré és director dels Serveis Territorials d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat i afegeix que "El fet que l'ANEV sigui aquí, nosaltres com a departament, a la ciutat i al territori també se'ns obren moltes possibilitats per seguir treballant amb el vermut i seguir investigant nous camins".

A part d'oferir la nova seu, l'Agència Reus Promoció també donarà suport l'ANEV en l'establiment de relacions institucionals amb entitats del territori vinculades al sector vinícola.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades