Back to top

Reus consolida una quinzena de proves populars per aquest 2020

La primera caminada popular Rutes Reus del 2020 se celebrarà aquest diumenge 8 de març amb els donatius a favor de l'associació Supera't.
Curses populars a la ciutat

La regidoria d'Esports ha programat un total de 8 caminades i 5 curses per aquest 2020 amb el propòsit de consolidar el model participatiu actiu de la població i poder superar les 6.600 inscripcions en caminades i les prop de 7.000 inscripcions de curses a peu de l'any anterior.

Població activa i participativa

'Aquestes vuit propostes són el punt de trobada de persones que fan del caminar un exercici físic regular', explica el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Josep Cuerba, referint-se a les caminades populars. Aquestes són gratuïtes i es vinculen a propostes solidàries d'entitats socials del territori com Supera't, Aspercamp, el Taller Baix Camp o la Marató de TV3.

Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure

Superar els inscrits de l'any 2019

Pel que fa a les curses, la ciutat manté la tradicional cursa nocturna de Sant Jaume i la Sant Silvestre que en els últims anys han anat creixent en popularitat i nombre d'inscrits. La cursa de la Dona se celebrarà el 10 de maig i el repte d'aquesta vuitena edició és superar les 2.300 inscrites del 2019. Altres curses que tindran lloc a Reus són la Mitja Marató Ekiden al juliol i la cursa d'Herois per l'Alzheimer, programada pel 4 d'octubre, data més propera al dia Internacional de la malaltia.

Altres cites del calendari esportiu

A banda de les caminades i les curses, el consistori també organitza la tercera edició de la Reus Bike Race i la bicicletada popular del maig. Uns esdeveniments que s'han consolidat a la ciutat així com el Cani Cros memorial Alba Chacón que tornarà al novembre després de l'èxit de convocatòria i acollida de la primera edició.

Paraules clau:

Notícies relacionades