Back to top

Reus continua sent un referent comercial

Durant les últimes setmanes, alguns dels locals buits del centre de Reus han començat a portar a terme una sèrie de reformes per tal d'acollir nous comerços.
Reus continua sent un referent comercial

Aquest és el cas, per exemple, del raval de Jesús, on s'han produït diversos canvis. I és que el local on es trobava la botiga de roba Zara, abans que es traslladés a la Fira Centre Comercial, està ara habitada per Intersport. Al mateix temps, el local que va deixar buit aquesta cadena esportiva, ha donat pas a la instal·lació d'una botiga de moda. Tanmateix, l'establiment que Supermercats Raval va tancar, ara fa un any, està en plena reforma, el que fa esperar un nou negoci.

Una sèrie de moviments que es repeteixen a diversos punts de la ciutat. Segons asseguren des d'Unió de Botiguers de Reus i el Tomb de Reus, aquesta és la millor època de l'any per als emprenedors.

No obstant això, els presidents de les dues entitats, Gemma Molner (Tomb de Reus) i Àlfred Pitarch (Unió de Botiguers) coincideixen que encara ens trobem lluny de la bonança que hi havia a Reus abans que esclatés la crisi econòmica.

Malgrat tot, Molner i Pitarch es mostren optimistes, assegurant que la ciutat continua sent un referent comercial.

Paraules clau: