Back to top

Reus es converteix en subseu del 'International Symposium on Electronic Art'

'Orígens' és una exposició d'art electrònic instal·lada a Cal Massó en el marc d'ISEA, un prestigiós certamen dedicat a aquesta disciplina que se celebrarà a Barcelona el proper mes de juny

L'art electrònic és un dels principals protagonistes culturals a Reus aquests dies com a subseu d'ISEA, un prestigiós simposi d'art electrònic que se celebra a Barcelona del 10 al 16 de juny. D'aquesta manera la capital del Baix Camp acull diverses activitats com l'exposició Orígens instal·lada a Cal Massó fins al proper 23 de juliol. La mostra remet a la idea del naixement des de diferents perspectives i algunes de les seves obres aprofundeixen en conceptes com la identitat o l'esperança.

Beep Collection torna a la seva ciutat d'origen amb una nova proposta i molt vinculats amb el simposi ISEA. Entre Barcelona i Reus exposaran més de 40 obres d'artistes que formen part de la Beep Collection.

Exposició Orígens d'Art electrònic

Reus, la principal extensió territorial de l'ISEA

De fet, l'exposició Orígens no és l'única activitat emmarcada dins del simposi d'art electrònic. S'estan portant a terme seminaris d'aquesta disciplina per a persones vinculades al món de l'art i aquest dijous s'inaugura un mapping que animarà la façana de la Casa Navàs amb els elements decoratius de l'interior modernista de l'edifici. El mapping es farà també durant el cap de setmana i del 10 al 16 de juny, coincidint amb els dies de l'ISEA a Barcelona.

Paraules clau:

Notícies relacionades