Back to top

El Reus Costa Daurada Open espera igualar les xifres de l'any passat

S'estima que l'impacte econòmic que rebria Reus amb motiu d'aquesta prova del World Padel Tour superaria el milió d'euros. L'any passat, l'esdeveniment va acollir unes 14.000 persones

La plaça del Mercadal de Reus ha estat aquest matí l’escenari de la foto oficial de presentació del Reus Costa Daurada Open, primera prova europea del World Padel Tour 2023, que es juga a Reus des del passat 25 de març fins al 2 d’abril. En representació dels 240 jugadors i jugadores (72 parelles masculines i 48 femenines) inscrites a la prova reusenca ha assistit la jugadora reusenca, Ari Sánchez i el jugador argentí 'Tino' Libaak.

Fase final

El torneig encara a partir de demà la fase final amb la disputa del quadre final de trobades. La seu principal del Reus Costa Daurada Open és la pista ubicada al Pavelló Olímpic de Reus. La segona pista s’ha ubicat al polilleuger Joan Rebull i les prèvies es van jugar aquest passat cap de setmana al Pàdel Nou de l’Hospitalet de l’Infant. 

S'espera un gran impacte econòmic

D'altra banda, s'ha instal·lat un punt d’atenció als visitants al Pavelló Olímpic per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat i del territori. Reus espera repetir l’èxit de l’any passat, quan al voltant de 14.000 persones van passar per la ciutat, tenint en compte el personal de l’organització, els esportistes i equips, a més de totes les persones que van acudir com a públic.

Aquest any, l'organització espera repetir les xifres del 2022 i s'estima que l'impacte econòmic que rebria Reus superaria el milió d'euros.

Un esdeveniment d’alt nivell amb un impacte econòmic i mediàtic molt significatiu que en l’edició de 2022 va aconseguir més de 5,4 milions de visualitzacions del torneig a la televisió; més de 2,5 seguidors del torneig a les xarxes socials i va deixar 1,5 milions d’euros d’impacte econòmic a la ciutat.

Al web del World Padel Tour es poden adquirir les darreres entrades disponibles per assistir al torneig i consultar el quadre femení i masculí de competició i els horaris dels partits. El World Padel Tour és la competició d’abast mundial més prestigiosa d’aquest esport que aquest any es disputa a ciutats de l’Estat com Barcelona, València, Màlaga o Alacant i ciutats europees i americanes com Brussel·les, Viena, Buenos Aires, Malmö o Mèxic.

Paraules clau:

Notícies relacionades