Back to top

El Reus creu en la remuntada

El vestidor confia i creu en capgirar la final contra el Liceo. A més a més, l'equip considera que l'afició jugarà un paper clau a l'hora de forçar uns possibles quart i cinquè partit.

Els jugadors del Reus Deportiu Virginias estan completament convençuts que poden remuntar la final del play-off de l'OK Lliga contra el Deportivo Liceo. Als roigs-i-negres només els serveix guanyar divendres per forçar un segon assalt al Palau d'Esports aquest diumenge. Tot i que la plantilla està tocada després de la doble derrota a Galícia, els ganxets tenen ganes de jugar i, sobretot, de remuntar.

El capità Joan Salvat i Marc Julià van passar pel Cercle Central de Canal Reus, on van parlar del primer i segon partit de la final. Segons Julià, la diferència entre els dos primers partits és que "diumenge competim". Considera que estaven "molt més centrats i fent les coses bé", i de fet, el Reus va tenir l'opció de fer el tercer gol quan s'anava amb empat a dos. 

Remuntada i il·lusió

La paraula remuntada s'anirà repetint al llarg de la setmana, això sí, agafat de la mà de la il·lusió. El Reus pot aixecar una OK Lliga onze anys després, i els jugadors no volen desaprofitar aquesta ocasió. Joan Salvat assegura que ningú els traurà "la il·lusió, les ganes i el somni de poder aixecar una OK Lliga". Destaca que "ningú donava res per nosaltres contra el Barça" i que està sent un play-off "complicat", però que l'equip se n'està "sortint quan toca" i volen "continuar així".

"No són jugades pròpies de l'esport"

Julià i Salvat es van mostrar taxatius sobre les accions antiesportives que es van veure a Riazor, unes situacions que creuen que no formen part de l'esport. "Nosaltres ens hem de defensar com podem, no som tan agressius com ells", però "no són jugades pròpies de l'esport", va subratllar el 15 del Reus. Això sí, "quan toquin algú del nostre equip saltarem tots", va concloure Julià. 

D'altra banda, el capità va destacar que "jugaven a casa i van portar el partit al límit, com és normal", deixant clar que aquest fet es repetirà al Palau d'Esports: "ells saben que aquí serà així, ho sap tothom", va reblar.

Divendres a partir de les 20:30 h, Reus-Liceo al Palau d'Esports.

Paraules clau:

Notícies relacionades