Back to top

Reus crida a l'acollida de refugiats

Reus crida de nou a l'acollida dels refugiats. Ho ha fet a través de l'acte 'Parlem de persones refugiades', aquest dilluns al vespre. La plataforma Construïm República l'ha organitzat per fer una anàlisi de l'arribada i acollida de refugiats a casa nostra.
Reus crida a l'acollida de refugiats

La ciutat de Reus ha acollit, aquest dilluns al vespre, l'acte 'Parlem de persones refugiades'. La jornada és una iniciativa de Construïm República, un espai de trobada entre col·lectius, on s'hi ha sumat Reus Refugi. Tot per a sensibilitzar els problemes vigents amb els refugiats i amb l'objectiu d'aconseguir la implicació de la ciutadania per a construir una ciutat d'acollida.

L'acte ha comptat amb la intervenció de regidors de l'Ajuntament de Reus, de membres de Reus Refugi, de l'impulsor de la plataforma Casa nostra, casa vostra i de testimonis exiliats sirians. Una jornada amb pes tenint en compte que en els pròxims dies una trentena de refugiats s'instal·laran en un hostal de la ciutat. 

Una presentació que ha permès conèixer els diversos agents socials i polítics de la situació social actual tenint en compte, també, la immigració.

Paraules clau:

Notícies relacionades