Back to top

Reus Cultura fa balanç de l'any cultural durant la pandèmia

S'ha fet un reconeixement especial als equipaments culturals que durant un any han continuat treballant per mantenir la cultura viva.

La cultura ha estat un dels sectors que s'han vist més afectats per la pandèmia i durant un any s'ha hagut de reinventar i readaptar en tots els sentits. Un període que molts voldrien oblidar, però que des de Reus Cultura han volgut recordar per reconèixer la feina que s'ha fet des dels equipaments de la ciutat per mantenir viva la cultura, fins i tot en els moments més complicats.

El regidor de Cultura a l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens ha explicat que "hauria estat fàcil tancar portes i esperar que tot passés, però no ha estat així".

Reus Cultura

Diferents representants del món cultural de Reus han tingut l'oportunitat d'explicar com, des de teatres, museus o biblioteques, han aconseguit crear noves estratègies per sobreviure en una situació on la cultura, segons declara Recasens "ha estat trossejada, mediatitzada, menystinguda i serà una de les darreres que acabaran de restituir-se".

Marca Reus Cultura

Des de la regidoria de Cultura s'ha fet un rellançament de la marca ReusCultura que parteix dels elements decoratius de la façana de la Casa Rull i que té com a objectiu difondre la imatge cultural de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades