El Reus es deixa dos punts en l’últim segon

L’Alcoi ha fet el gol de l’empat en el darrer sospir del partit. Una diana il·legal, ja que els alcoians han servit la falta prèvia a l’empat amb la bola en joc.

Un contraatac conduït per Salvat, Julià i Marín ha acabat amb el primer gol del Reus quan en prou feines s'havien jugat els primers minuts del duel. El capità ha aprofitat un refús del porter local per avançar els de Jordi Garcia. El partit, travat, ha comptat amb oportunitats d'ambdós conjunts. Tutti ha situat l'empat en el marcador en una falta en la qual Càndid Ballart no ha pogut fer res.

Abans del descans el Reus ha marxat en el marcador. Primer amb un gol de Marc Julià, que ha superat el seu defensor després d’una passada de Marín. El mateix killer ha fet el tercer amb un cacau des de més enllà de la mitja pista (1-3). Amb aquest resultat semblava que el Reus tenia el partit controlat.

L’Alcoi retalla distàncies

La segona part ha començat tal com ha acabat la primera, amb un Reus controlant el partit i amb el marcador a favor. Quan faltaven 13:42 per acabar el duel, un contraatac de Morales -que ha patinat per tota la pista sense trobar oposició- ha acabat amb el segon de l’Alcoi.

El Reus tenia els tres punts a la butxaca, però en el darrer sospir els locals han empatat. I ho han fet amb un gol que no hauria d’haver pujat en el marcador, ja que l’Alcoi ha servit una falta amb la bola en moviment, una acció que hauria d’haver estat penalitzada pels col·legiats.

El Reus no té temps per lamentar-se, ja que dimarts rebrà la visita del CH Caldes al Palau d’Esports (18 h).