Back to top

El Reus Deportiu i Felipe Castro separen els seus camins

Tram final de mercat mogut al Reus Deportiu. Després de la incorporació del defensa Sergi Aragonès, Felipe Castro i el Reus han arribat a un acord per la rescissió del contracte del jugador xilè.

Sorpresa al carrer Gaudí. El Reus Deportiu ha anunciat aquest dijous al matí que l'entitat roig-i-negra i Felipe Castro han arribat a un acord per rescindir el contracte del jugador xilè. Un moviment inesperat tenint en compte que durant la presentació de Sergi Aragonès, el director esportiu Toni Sánchez explicava que comptaven "amb la plantilla que hi ha al 100%" i que "no tenim cap intenció" de buscar sortida a algun jugador. Un fet que apunta que el xilè hauria estat el que ha demanat sortir del club ganxet

El jugador va aterrar a Reus l'estiu del 2020 provinent del Dinan Quévert francès, convertint-se en una incorporació sorprenent pel món de l'hoquei. El fins ara defensa del Reus ha marcat 9 gols en l'any i mig al Palau d'Esports.

Nou destí: CH Palafrugell

El jugador no marxa del Reus sense tenir equip. Felipe Castro s'ha incorporat a les files del Club Hoquei Palafrugell, dirigit per Xevi Garcia i cuer de l'OK Lliga. Allà es retrobarà amb Romà Bancells, company al vestidor del carrer Gaudí durant el curs passat. Ambdós jugadors es retrobaran amb el Reus ben aviat: diumenge 23 al Baix Empordà

Altres moviments

L'arribada d'Aragonès i la sortida de Castro no han estat els únics moviments en l'OK Lliga en els darrers dies. Aquest dimecres a la tarda el Club Patí Calafell va anunciar el fitxatge de Martí Casas, jugador provinent del Forte dei Marmi italià. 

Paraules clau:

Notícies relacionades