Back to top

Reus Deportiu Miró-CE Lleida Llista amb el lideratge en joc

El Reus Deportiu Miró-Lleida Llista d'aquesta nit pot acabar amb els reusencs com a nou líder de l'OK Lliga. En cas de victòria per part de l'equip entrenat per Jordi Garcia, els ganxets recuperarien el lideratge de la competició.

Tornar a liderar l'OK Lliga és el repte que es planteja el Reus Deportiu Miró en el partit d'aquest dimecres contra el Lleida Llista. El duel s'havia de disputar fa una setmana i mitja, però es va haver d'ajornar per un cas de coronavirus al Caldes, rival del Lleida a la jornada anterior.

Ambdós equips arriben a l'encontre amb cinc victòries i un empat i, a més a més, si un dels dos conjunts surt victoriós del partit, se situarà líder. Els homes de Jordi Garcia volen seguir sumant de 3 en 3 al pavelló ganxet.

hoquei

El Reus arriba amb la moral pels núvols, després de guanyar per 3 a 8 a Igualada; mentre que el Lleida va haver de suar tinta per emportar-se els tres punts de la seva visita a la pista del Vic.

Els reusencs hauran de lluitar sense el suport de la seva afició, una situació en la qual encara no s'hi havien trobat en aquesta OK Lliga. El partit es disputarà a partir de les 20 h del vespre, amb l'arbitratge d'Antonio Gomez i Iván González.

Paraules clau:

Notícies relacionades