Back to top

El Reus Deportiu Miró celebra la Supercopa

El Reus Deportiu Miró celebra el seu triomf a la Supercopa amb una recepció a l’Ajuntament de Reus i també al Santuari de Misericòrdia.
El Reus Deportiu Miró celebra la Supercopa

El Reus Deportiu ha celebrat amb l'afició la victòria assolida diumenge a la final de la Supercopa d'Espanya d'Hoquei Patins. L'equip roig-i-negre va destronar el Barça per 3 gols a 2 a la pista d'Igualada.

Els jugadors, que primer han fet una ofrena al Santuari de Misericòrdia, han arribat en autobús a la plaça del Prim i han baixat pel carrer Monterols fins a la plaça del Mercadal. Allà han lluït la copa davant de l'afició congregada davant l'Ajuntament mentre els Xiquets han fet un pilar

Posteriorment, tot l'equip, amb la presidenta Mònica Balsells al capdavant, han pujat al Saló de Plens, on els esperava el consistori. L'alcalde, Carles Pellicer, i els portaveus de tots els grups municipals, han rebut l'equip guanyador. 

Després, Joan Salvat des del balcó, ha fet cantar tota l'afició congregada davant l'Ajuntament. I un a un, els jugadors han celebrat la Supercopa.