Back to top

El Reus Deportiu Miró torna a rodar

El Reus Deportiu Miró ja s'ha calçat els patins per preparar aquesta pròxima temporada. Un curs de canvis, amb un equip que té tres cares noves: David Gelmà, Martí Zapater i Checco Compagno.

El nou Reus Deportiu Miró ja ha començat la pretemporada. Els de Jordi Garcia han iniciat un curs que es preveu llarg i complicat, amb la reimplantació del playoff a l'OK Lliga i, si tot va bé, la nova Lliga Europea. "Sóc de fer pretemporades de 5-6 setmanes, però enguany la farem de 7. Serà més pausada i més tranquil·la per poder digerir tot el que hem de posar al sarró", assegura el tècnic. 

El Reus 2021/2022 presenta diverses cares noves: Checco Compagno, David Gelmà i Martí Zapater. "Hem fitxat un gran porter", diu Garcia. "El David ve de Girona i any rere any marca 30 gols, i el Checco té una qualitat individual espectacular", comenta. Considera que el Reus "ha fitxat tres grans jugadors" i parla del retorn de Raül Marín com un "fitxatge", després de la lesió que va tenir el killer.

"L'objectiu del Reus sempre és guanyar"

Tot i els canvis a l'equip, els objectius del Reus no canvien mai. "Hem de ser conscients de l'equip que tenim i en quin moment està l'hoquei. El que tampoc podem fer és enganyar a la gent", diu Garcia. "Però la nostra obligació és guanyar", conclou. 

Europa i el playoff a l'OK Lliga

Jordi Garcia creu que finalment es jugarà la Lliga Europea, "sigui amb un format o un altre", malgrat que els clubs de l'EHCA no s'han inscrit a la màxima competició continental. El tècnic "espera poder trobar un format atractiu per tots els aficionats". 

Una de les novetats d'enguany és el retorn del playoff pel títol a l'OK Lliga. Garcia està "molt content" per aquesta decisió, ja que assegura que "l'hoquei necessita omplir pavellons, i el playoff és una de les maneres de fer-ho". 

La Lliga Catalana, a casa

El Reus enguany no jugarà la Supercopa, per tant, el primer partit oficial arribarà amb el debut a l'OK Lliga (18/09 o 19/09). Abans, però, tocarà jugar la Lliga Catalana: contra el Voltregà (21/08) i l'Alcoi (27/08) al Palau d'Esports.

Paraules clau:

Notícies relacionades