Back to top

El Reus Deportiu Miró vol el tres de tres

El Reus Deportiu Miró vol sumar una nova victòria en l'OK Lliga. En aquesta ocasió, els homes de Jordi Garcia rebran la visita del Club Patí Calafell, en el primer derbi provincial de la temporada. Els roigs-i-negres volen consolidar-se a la part alta de la classificació.

Seguir sumant de tres en tres i convertir el Palau d'Esports en un fortí inexpugnable són alguns dels reptes que es planteja el Reus Deportiu Miró. Aquest cap de setmana els reusencs rebran un Calafell que vol repetir la gesta de conquerir el Palau, com ja va fer l'any passat.

El primer derbi provincial aterrarà al temple reusenc amb la moral dels homes de Jordi Garcia pels núvols, després de les dues victòries contundents en els primers partits de lliga.

Reus 6-2 Noia J1 OK Lliga

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

La falta directa, arma roig-i-negra

Una part important dels gols dels dos primers partits han vingut de pilota aturada, concretament de falta directa. Aquesta és una arma que els ganxets esperen mantenir a alt nivell.

Marín es mostra il·lusionat per tornar a vestir la samarreta del Reus, amb la qual aquesta temporada ja ha marcat en els dos partits disputats de l'OK Lliga. El Reus Deportiu Miró - Club Patí Calafell es disputarà aquest dissabte a les 21 h al Palau d'Esports.

Paraules clau:

Notícies relacionades