Back to top

El Reus Deportiu es mulla per l'esclerosi múltiple

Algunes piscines de la ciutat s'han sumat a la iniciativa, amb l'objectiu de recaptar fons per a la visibilització de la malaltia i la recerca d'un tractament.

Avui, diumenge 11 de juliol, el Reus Deportiu mantenia la seva cita amb el Mulla't 2021. L'aposta d'enguany ha constat d'una classe dirigida d'aquadynamic i el tradicional salt per l'esclerosi múltiple. A més de l'obertura de les seves piscines exteriors, de les 10h del matí fins a les 20h del vespre, per tal que els seus socis i els no socis amb invitació s'acostessin a nedar per l'esclerosi.

Bosses, tovalloles, samarretes i llibretes per millorar la vida de totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya. L'esdeveniment ha comptat amb més d'una cinquantena d'assistents que, més enllà de participar en les dues activitats simbòliques, han pogut comprar el marxandatge de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Més de 25 anys alentint la progressió de la malaltia

El Mulla't és la campanya anual més rellevant de la Fundació Esclerosi Múltiple. Una iniciativa que porta més de 25 anys en marxa i que busca la millora dels serveis d’atenció a les persones recentment diagnosticades, i l'ajuda en la formació laboral i la recerca, sota la premissa d'alentir la progressió de la malaltia.

mulla't per l'esclerosi múltiple

Paraules clau:

Notícies relacionades