Back to top

El Reus Deportiu participa en la campanya ‘Tennis Vs La Fam’

A partir d'avui hi haurà dos punts d’entrega per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en el recapte d'aliments.

El Reus Deportiu participa en la campanya ‘Tennis Vs La Fam’ promoguda per la Fundació Tennis Barcelona amb el suport de la Fundació del Tennis Català.

Aquesta iniciativa solidària conjunta entre els clubs de tennis de Catalunya pretén recaptar el màxim nombre d’aliments possibles i entregar-los a entitats socials del territori per a contribuir a combatre l’emergència alimentària provocada per la covid-19.

L'entitat receptora del Reus Deportiu és la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella, nascuda a Reus fa més de trenta-cinc anys.

Dos punts d'entrega

A partir d'avui dilluns 18 de gener i fins al 8 de febrer, als dos complexos esportius del club, hi haurà un punt d’entrega (C/ Antoni Gaudí 66, 43203 Reus i El Camí dels Cinc Ponts 1-3, 43206 Reus) per a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en el recapte d'aliments.

A més, a partir del 28 de gener s’activarà un ‘crowdfunding’ que permetrà fer aportacions econòmiques a la Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella fins al final de la campanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades