Back to top

El Reus Deportiu es posiciona respecte a una hipotètica represa de les competicions

El Reus Deportiu dóna suport a l’Asociación de Jugadores y Jugadoras y Entrenadores y Entrenadoras de Hockey Patines i emet un comunicat oficial amb l’objectiu de deixar clars quins són els criteris que el club roig-i-negre considera òptims per la tornada a la pista.
Imatge de l'escut del Reus Deportiu

El Reus Deportiu es nega rotundament a jugar cap competició oficial d’hoquei patins si aquesta no compleix les condicions de seguretat dels seus jugadors.

Així ho ha afirmat l’entitat mitjançant un comunicat oficial que pretén deixar clars quins són els requisits, segons la junta directiva roig-i-negra, per tornar al terreny de joc.

Llegeix el comunicat oficial del Reus Deportiu aquí.

Des del carrer Gaudí s’oposen a jugar més tard del mes de juny per la impossibilitat de complir el contracte dels jugadors, que finalitza en data 30 del mes esmentat. A més a més, el club reusenc remarca que no troba sentit en jugar a porta tancada i recorda que la preparació òptima dels seus jugadors hauria de ser de mínim quatre setmanes.

La Real Federación Española de Patinaje no ha oficialitzat cap decisió

Tot això quan la Real Federación Española de Patinaje encara no s’ha posicionat sobre una hipotètica represa de les competicions oficials nacionals.

Per aquest fet, l’Asociación de Jugadores y Jugadoras y Entrenadores y Entrenadoras de Hockey Patines, veien la tardança d’una informació oficial, ha volgut, mitjançant l’acord de tots els capitans de l'OK Lliga, deixar clar que volen finalitzar la temporada, però no si aquesta no es juga amb la màxima seguretat possible.

Manifesten que no volen competir al mes de juliol i s’oposen també a jugar a porta tancada.

Llegeix el comunicat de l’Asociación de Jugadores y Jugadoras y Entrenadores y Entrenadoras de Hockey Patines aquí.

Respecte al desenllaç de l’OK Lliga, afirmen que resten a l’espera d’una decisió dels òrgans competents, al que el Reus Deportiu opina que la millor opció és suspendre totes les competicions oficials.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades