Back to top

El Reus Deportiu reclama la reobertura dels centres esportius

El tancament de les instal·lacions esportives està passant factura als clubs. El Reus Deportiu ha enviat una carta a les institucions on reclama que l'exercici físic es consideri un servei essencial, al·legant que un centre esportiu és salut i que els metges ho recomanen a la població per combatre aquest virus.

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, ha reclamat a través d'una carta al regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats i al secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, que les instal·lacions esportives tornin a obrir-se. Des de l'entitat roig-i-negra asseguren que l'exercici físic és un servei essencial i necessari en els temps que estem vivint.

A més a més, també se li ha d'afegir la part econòmica. El club del carrer Gaudí està vivint una situació delicada pel tancament de l'entitat durant el confinament iniciat el març i la clausura actual.

reus

Esport aturat fins el 23 de novembre

Des del club afegeixen que han fet una "inversió forta" en les mesures anticovid per mantenir-se oberts. Aquest divendres s'acaben els quinze dies de tancament d'instal·lacions esportives, però ja s'ha confirmat que l'esport continuarà aturat deu dies més, fins al dilluns 23 de novembre.

Paraules clau:

Notícies relacionades