Back to top

El Reus Deportiu rep el guardó "El més amic de Reus 2017"

La projecció internacional que el Reus Deportiu dóna a la capital del Baix Camp, i la implicació del club al teixit associatiu de la ciutat, han fet que l'entitat centenària hagi rebut el guardó a "El Més Amic de Reus 2017". És el trenta-cinquè guardonat del Centre d'Amics de Reus.
guardó

La presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells, ha recollit amb orgull el guardó que reconeix la història del club pels èxits que ha donat a la ciutat i per haver internacionalitzat la població. A més, el fet que el 2017, l'equip d'hoquei hagi aconseguit la vuitena copa d'Europa, també ha estat un motiu de pes. Balsells afirma que "crec que som un club molt implicat amb la ciutat que, com he dit, portem el nom de Reus a nivell mundial, i bé, amb l'esport, i ara cada vegada més amb les sinèrgies que fem en la cultura amb altres entitats de Reus, doncs som una entitat més del teixit social de Reus i per nosaltres, creiem, que aquest a estat el punt fort per poder-nos donar el premi".

L'entrega del guardó s'ha fet en el tradicional dinar que organitza anualment el Centre d'Amics de Reus, en què també hi han assistit els socis número 1 i número 3 de l'entitat esportiva i l'alcalde de Reus, entre d'altres. Entre els reptes de futur del Reus Deportiu, Balsells ha destacat que continuaran treballant per tenir un club molt implicat amb la ciutat, per assolir títols esportius, i donar un impuls a les seccions femenines.

Paraules clau:

Notícies relacionades