Back to top

El Reus Deportiu Virginias no serà cap de sèrie a la Copa del Rei

La victòria aquest dimecres del Noia Freixenet contra l'Alcobendas a Madrid deixa el Reus Deportiu Virginians fora dels caps de sèrie de la Copa del Rei

La victòria aquest dimecres del Noia Freixenet contra l'Alcobendas a Madrid deixa el Reus Deportiu Virginians fora dels caps de sèrie de la Copa del Rei. Això suposa que als roig-i-negres els hi pot tocar rivals com el Barça o el Liceo als quarts de final.

Tot plegat després que ahir el Noia certifiqués la quarta posició a l'OK Lliga abans de finalitzar la primera volta. El d'ahir era un partit ajornat corresponent a la 13a jornada que posa el punt final a la primera volta,  quan es decideixen els caps de sèrie per la copa del rei. De fet, amb la jornada 15 ja disputada, el Reus és quart, però això no ajuda a l'equip. La victòria del Noia el situa al final de la primera volta amb 25 punts, dos més que els 23 del Reus.

Una copa del Rei que ha canviat de dates, es jugarà finalment del 5 al 8 de maig i que s'ha de jugar, prioritàriament a la Corunya. Ara bé, tant Reus com Blanes s'han postulat per acollir-la i caldrà veure com evoluciona tot plegat.

Paraules clau:

Notícies relacionades