Back to top

Reus destinarà 100.000 euros a l'enllumenat de Nadal

D’aquest import els comerços n'hauran de finançar el 30%.

L’Ajuntament de Reus, a través de l’Agència Reus Promoció que és la que gestiona l'enllumenat de nadal de la ciutat, mantindrà per enguany el suport econòmic als carrers  comercials, concretament del 70% del cost total del lloguer i de la instal·lació  Aquest ajut que es va incrementar a l’any 2020 en motiu del Covid, continuarà en l’edició d’enguany per ajudar a finançar l’enllumenat de Nadal.

Segons la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, “per nosaltres és molt important estar al costat del comerç i per això pensem que és bo poder mantenir aquest ajut fins al 70%”.

Es previst que siguin un total de 20 carrers els que participin enguany en l’enllumenat nadalenc. Des de l’Agència Reus Promoció es calcula que el pressupsot total serà d’uns 100.000 euros, aproximadament. D’aquest import els comerços només hauran de finançar el 30%.

Una altra de les mesures de suport que posa a disposició l’Agència és una major col·laboració amb els caps de carrer, incrementant la contractació d’una persona de suport comercial per als establiments.

Encesa de les llums

El dia 26 de novembre és la data prevista de l’inici de la campanya de Nadal 2021, que inclourà l’encesa de l’enllumenat nadalenc.

Licitació de les llums de NadalFins al dia 13 d’octubre està obert el termini per presentar propostes a les diferents licitacions de l’enllumenat nadalenc publicades per l’Ajuntament de Reus. L’import total previst per a aquestes licitacions és de 99.345,00 euros més IVA 

Aquesta licitació està coordinada per l’Agència Reus Promoció i està finançada, a banda de la pròpia Agència també pel Departament de Via Pública i la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència

Paraules clau:

Notícies relacionades