Back to top

Reus destinarà 1,3M€ en el manteniment de la via pública

Les actuacions en divideixen en diferents plans directors que contemplen l'asfaltat, mobilari urbà i enllumenat públic, entre d'altres.

L'Ajuntament de Reus dedicarà 1,3 Milions d'euros en els propers 2 anys al manteniment de la via pública. Concretament, el Pla d'Inversions preveu el desplegament de diferents plans directors que detecten necessitats i planifiquen actuacions en diferents àmbits com l'asfaltat, les voreres i passos de vianants, el mobiliari urbà i jocs infantils així com l'enllumenat públic, jardineria o fonts ornamentals i de boca.

L'Ajuntament està acabant de redactar els plans directors i els projectes executius de les actuacions que es portaran a terme. Algunes d'aquestes actuacions són:

  • Asfaltat: Carrers de Misericòrdia, a la plaça de la Llibertat, el passeig Sunyer o l’avinguda de Castellvell, entre altres.
  • Voreres i passos de vianants: Passeig Prim, a la plaça d’Europa, a l’avinguda Prat de la Riba, el carrer de Domèmech Soberano o als carrers de Benidorm i de Joan Oliver, entre altres.

  • Mobiliari urbà i elements de joc infantils: Parcs de Lluís Buñuel i de Tirant Lo Blanc, entre altres.

  • Enllumenat públic: Renovació de 200 fanals.

  • Jardineria: Parc de Federico Garcia Lorca i la remodelació parcial del parc del roserar de Mas Iglesias.

  • Fonts ornamentals: Reforma de la il·luminació de la font de la plaça del Canal, entre altres

Més control per combatre l'incivisme

Per altra banda, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer ha destacat els costos elevats que suposa l'incivisme i ha remarcat que aquestes noves inversions aniran de la mà de més control per part de la Guàrdia Urbana.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades