Back to top

Reus dissenyarà un nou skate park

L'Ajuntament de Reus col•labora amb les federacions espanyola i catalana de patinatge per dissenyar un nou skate park. Després de les queixes manifestades pel col•lectiu, el municipi ha decidit ampliar la zona i convertir-la en un centre de tecnificació d'un esport que serà olímpic als Jocs de Tokio 2020.
Actual skate park

Les queixes constants dels usuaris del skate park finalment han obtingut resposta. Reus dissenyarà una nova zona per practicar l'skateboard amb la col·laboració de les federacions catalana i espanyola de patinatge.

El nou skate park s'integrarà dins de l'actual situat al Parc dels Capellans, millorant les seves condicions i ampliant-lo, amb l'objectiu de convertir l'espai en un centre de tecnificació. Una iniciativa que ha estat propiciada per la incorporació del skateboard als Jocs Olímpics de Tokio 2020.

Abans de fer realitat la proposta, el consistori farà una petita inversió per mantenir l'espai i canviar elements del parc que actualment presenten males condicions. Per fer-ho, l'alcalde Carles Pellicer es va reunir ahir a la tarda amb el col·lectiu del Skate Park i van decidir les accions de millora de l'actual parc.

La creació d'aquest nou parc de lliscament era una de les propostes dels Pressupostos Participatius però que la insuficiència de vots el deixà en un segon pla. Tot i això, des de la regidoria d'Esports s'ha insistit per portar-ho a terme.

Paraules clau: