Back to top

Reus dóna sang per Joc de Trons

Coincidint amb l'estrena de la nova temporada de la sèrie Joc de Trons, l'Hospital Sant Joan de Reus s'ha adherit a una campanya de donació de sang. Els voluntaris donants que s'apropin al banc reusenc s'emportaran obsequis relacionats amb la mítica producció televisiva. La campanya arriba en plena Setmana Santa quan les donacions baixen un 25%.
camiseta obsequi de Joc de Trons que reladen per donar sang a l'Hospital Sang Joan de Reus en una campanya del Banc de Sang de Catalunya

Durant aquest dimarts tot donant i amant de Joc de Trons que vagi al banc de sang rebrà diversos obsequis de la famosa producció de l'HBO. La campanya d'abast mundial arriba coincidint amb l'estrena de la nova temporada d'aquesta sèrie televisiva i també amb Setmana Santa a l'estat espanyol, període on les donacions de sang solen disminuir en un 25%. Els donants que s'han apropat durant el matí a l'hospital de la capital del Baix Camp habitualment són donants, però molts d'ells han aprofitat la campanya donat que són seguidors de la sèrie.

Catalunya necessita 1.000 donacions diàries per abastir les reserves necessàries. Les reserves actuals del Banc de Sang de Catalunya no estan en cap situació d'alerta, però és habitual iniciar campanyes de donació abans dels períodes de vacances.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades