Back to top

Reus dona el tret de sortida al Gran Recapte d'Aliments

Sota el lema 'Ajudar és un instint natural', el Gran Recapte d'Aliments ja ha donat el tret de sortida a Reus. Una recollida massiva que suposa el 25% del volum total de què disposen els Bancs d'Aliments a Catalunya i que a Reus ajuden a més d'un miler de persones.
Reus dona el tret de sortida al Gran Recapte d'Aliments

Oli, llei, cigrons o conserves. Qualsevol aliment és benvingut per aportar el nostre granet de sorra al Gran Recapte d'Aliments. Una recollida massiva arreu de Catalunya amb la que es pretén contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa. I és que durant el 2017 més d'un milió de persones es trobaven en aquesta situació. Una problemàtica que si la plasmem al nostre municipi, es converteix en un total de 1.300 persones. No obstant això, els voluntaris del Gran Recapte de Reus que des d'aquest mateix divendres ja s'han desplaçat als supermercats, asseguren que a la gent encara li costa contribuir a la causa.

Tanmateix, enguany s'ha fet palesa la manca de voluntaris. De fet, i segons ha assegurat el vocal del Banc d'Aliments del Camp de Tarragona a Canal Reus, José Moraleda, a hores d'ara encara es necessiten 55 voluntaris a la vila. 

Cal recordar que amb aquesta gran recollida s'aconsegueixen aliments per als pròxims 4 mesos, tal com assegura Moraleda. "Un 28% dels aliments que rebem provenen d'aquesta recollida", explica Moraleda.

Una gran acció solidària que enguany també ens permet contribuir-hi a través de la pàgina web granrecapte.com.

Paraules clau: