El Reus, a dos punts de la Lliga Europea

Els roig-i-negres guanyen al Palafrugell per 4 a 6 i se situen cinquens a la classificació de l’OK Lliga, a dos punts de l’Igualada Rigat, que és quart.
Imatge del resultat del partit entre el Corredor Mató CH Palafrugell i el Reus Deportiu Miró

La derrota del Noia Freixenet per 2 a 4 contra el Barça apropa el Reus Deportiu Miró a la quarta posició. Els roig-i-negres han complert contra el Corredor Mató CH Palafrugell en un duel marcat per la polèmica arbitral.

Tres gols en quatre minuts capgiren el marcador

Tot i que el Reus ha aconseguit avançar-se per cinc gols de diferència en la segona meitat, han estat els locals qui han materialitzat la primera diana del partit. Molt matinera, ja que Sergi Canet ha superat Càndid Ballart al minut 2 (1-0). Al 9, Àlex Rodríguez ha posat les taules, fruit d’una jugada individual (1-1), i ell mateix ha fet l’1 a 2 de penal per peus un minut després.

En quatre minuts els roig-i-negres han anotat tres gols, ja que Tiago Rafael ha aconseguit estrenar-se com a golejador aquesta temporada amb un fort xut que ha sorprès Marcel Luzón (1-3). Encara que Marc Figa ha vist la blava després d’una acció contra Marc Julià, l’olotí ha fallat el llançament de directa, i els del Baix Empordà han aguantat dos minuts amb un home menys. D’aquesta manera s’ha arribat al descans.

L’arbitratge treu al Palafrugell del partit

Segona meitat marcada per la forta polèmica arbitral. En la desena del Reus, Ballart ha aturat les intencions de Garcia en doble instància, ja que el llançament s’ha repetit. Després d’aquesta acció, el partit ha entrat en una fase molt relaxada, per tornar-se boig a posteriori.

Al minut 37, Àlex Rodríguez ha fet l’1 a 4 de penal, i en una jugada on el Palafrugell ha reclamat la pena màxima, els roig-i-negres han aprofitat la badada local per fer l’1 a 5 de la mà de Marc Julià. Molt astuts i guiats per l’experiència, Àlex ha fet l’1 a 6 en la jugada següent.

Els del Baix Camp es trobaven totalment fora del partit quan Marc Figa ha escurçat distàncies amb una gran jugada individual (2-6). Dos minuts després, Tiago Rafael ha vist la blava i ell mateix ha anotat el 3 a 6 des dels set metres.

Ho ha tornat a intentar el de Santa Coloma de Farners des de la directa amb la quinzena dels reusencs, però Càndid ha aturat l’acció, com també ho ha fet Luzón en la desena. Finalment, i sense temps per a més, Sergi Canet ha fet el 4 a 6 definitiu a falta d’un minut per finalitzar el partit.

Amb aquest resultat els homes de Jordi Garcia continuen cinquens a la classificació, a només dos punts de l’Igualada Rigat i del Noia Freixenet, quart i tercer respectivament amb 37 punts tots dos. El proper partit pels roig-i-negres serà de Lliga Europea amb la visita a la pista del Dinan Quévert, dissabte dia 15 de febrer a les nou de la nit.