Back to top

Reus, entre els municipis de l’estat que millor gestionen la recollida de paper i cartró

El municipi ha estat reconegut per cinquè any consecutiu com un dels 37 municipis de l’estat espanyol que destaquen en la gestió de la recollida selectiva.

L’Ajuntament de Reus ha estat reconegut per cinquè any consecutiu com un dels 37 municipis de l’estat espanyol que destaquen pels seus alts nivells d'excel·lència en la gestió de la recollida selectiva de paper i cartró. L'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL) ha tornat a guardonar Reus en els premis Pajaritas Azules, el programa de promoció del reciclatge dirigit a les entitats locals de més de 50.000 habitants.

L’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest dimarts, 16 de febrer, amb un acte telemàtic.

Els premis es basen en l'avaluació 21 indicadors, que analitzen tot allò referent a la recollida del contenidor blau i recollides complementàries, les campanyes i accions d'informació i conscienciació ciutadana, els aspectes relatius a la regulació i la planificació de la gestió i els resultats i traçabilitat fins reciclatge final

Pajaritas Azules és un programa d'assessorament, avaluació i reconeixement de la qualitat de la gestió municipal en matèria de recollida selectiva de paper i cartó, enfocat a la millora contínua.

Paraules clau:

Notícies relacionades