Back to top

Reus encén els llums de Nadal 2021

L'encesa oficial s'ha fet des de la Plaça del Mercadal, en un acte on no hi ha faltat la música ni el color

Aquest divendres s'ha fet l'acte d'encesa oficial de l'enllumenat de la ciutat de Reus, en un acte a la plaça del Mercadal amb música i la presència del "Geni de Reus" A partir d'avui els carrers ja llueixen els llums de Nadal. Canal Reus ho ha emès en directe en un programa especial.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la Vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyats pel geni del Nadal de Reus, portaveus de grups municipals i representants de diferents entitats han apretat el botó que, simbòlicament, ha encès l'arbre de Nadal de la plaça del Mercadal i simultàniament tota la il·luminació de Nadal que guarneix carrers i places de la ciutat. L'acte, que ha comptat amb l'animació musical del grup After Darks, ha donat inici també a la campanya Reus és Nadal 2021. 


Consulta totes les activitats nadalenques de la ciutat:

Plaça de la Llibertat

pista gel reus
 • Zona lúdica i d'atraccions de la campanya de Nadal.
 • Pista de gel. Horaris 2021:  Del 26 de novembre al 9 de gener.
 • Atraccions infantils de fira. Per als més petits. Del 26 de novembre al 9 de gener.
 • Element de llum: bola de Nadal transitable de 8 metres de diàmetre
 • Projeccions de colors, al terra, al voltant de la bola de llum de diferents objectes de Nadal

Plaça del Prim

 • Element de llum: bola de Nadal transitable de 5 metres de diàmetre
 • Projeccions de colors, al terra, al voltant de la bola de llum de diferents objectes de Nadal

Plaça Mercadal

parades llum de dia
 • Mercat de Nadal. El tradicional mercadet de productes nadalencs es realitzarà a la plaça del Mercadal del 2 al 22 de desembre, ubicant totes les parades en casetes de fusta a l'estil dels mercats tradicional de Nadal europeus.
 • Arbre de nadal. Ubicat a la plaça del Mercadal i té una alçada de 13 mts , 2025 wats de potència i 46.900 punts de llum led.
 • Projeccions de colors, al terra i a diferents façanes de la plaça, al voltant de l’arbre de Nadal de diferents objectes nadalencs.

Plaça Evarist Fàbregas (Centre comercial El Pallol)

 • Mercat d'artesania. De l’1 de desembre al 5 de gener. Objectes de regal i artesania. Horari: de 10:00 h a 14:00 h i de 16:30 h a 21:00 h.

Els Reis

reis reus
 • Arribada dels patges reials pels carrers de la ciutat els dies 29 i 30 de desembre.
 • Recollida de cartes per als Reis de l'Orient. Al Parc de Sant Jordi, els patges reials recolliran les cartes el 2, 3 i 4 de gener.
 • Cavalcada de SSMM els Reis Mags de l'Orient. A partir de les 18:30 h, sortida des del carrer Ample i cercavila habitual pels carrers del centre de la ciutat.

El Nadal més tradicional

La programació de la campanya de Nadal recull també els principals esdeveniments nadalencs tradicionals de la ciutat, la majoria organitzats per entitats de la ciutat:, cantades de nadales, caga tió, Ball dels 12 mesos i l’Home dels Nassos, entre d'altres.

L'enllumenat dels carrers

reus

La ciutat estarà il·luminada del 26 de novembre al 9 de gener amb l’horari següent: de 17:30 h a 24:00 h i els dies festius més assenyalats s'apagaran més tard.

A banda de l'enllumenat de les places Mercadal, Prim i Llibertat, dels arbres del Tomb de Ravals i dels barris, contractats per l'Ajuntament de Reus mitjançant una licitació, hi haurà una vintena de carrers il·luminats a iniciativa dels establiments comercials, amb el suport econòmic municipal del 70 % mitjançant subvenció.

Els establiments comercials que hagin participat en el pagament de l'enllumenat rebran un «pack» amb un distintiu que els identificarà com a col·laboradors, tiquets descompte dels aparcaments municipals, de la pista de gel, de les atraccions infantils i invitacions per a l'activitat de ludoteca al Gaudí Centre.

Paraules clau:

Notícies relacionades