Back to top

Reus encén la torxa de l’Olimpíada Escolar amb més modalitats esportives

Amb l’encesa solemne de la torxa, ha quedat inaugurada aquest divendres la 36a edició de l’Olimpíada Escolar. Un total de 3.016 infants de 48 centres educatius prendran part en les tres properes setmanes en alguna de les modalitats esportives, que enguany s’amplien a 16. Canal Reus TV farà un seguiment dia a dia de les competicions que es podrà veure després de l’Informatiu Migdia.
Reus encén la torxa de l’Olimpíada Escolar amb més modalitats esportives

Reus torna a ser ciutat olímpica. La torxa de la trenta-sisena edició de l’Olimpíada Escolar ha arribat aquest divendres al Pavelló Municipal de la mà d’alguns dels atletes que participaran al llarg de les tres properes setmanes de competicions. A més de la torxa, també han transportat una àmfora amb aigua de la Mediterrània amb motiu dels Jocs del Mediterrani que se celebraran a Tarragona aquest estiu.

En total, 3.016 infants de 48 centres educatius de Reus i les comarques veïnes prendran part en alguna de les modalitats esportives, que enguany s’amplien a 16, amb la incorporació de l’hoquei 3x3. Una altra de les novetats és una jornada d’atletisme, que comptarà amb la participació dels guanyadors de les jornades atlètiques de l’Olimpíada. Els millors corredors competiran davant els convidats internacionals UFOLEP Aude de França i USIP del Piamont italià. Pel que fa als adults, a més del cros familiar, el bàsquet 3x3 s’incorpora com a nova activitat per a les famílies.

Com cada any, l’Olimpíada escolar reconeixerà els valors positius de l’esport a través del premi Targeta Verda i l’observatori dels esportistes, format pels capitans i les capitanes de les escoles participants. També com és habitual, les competicions es desenvoluparan en diferents espais esportius de la ciutat com el Reus Deportiu, el Club Natació Reus Ploms, el Club Tennis Reus Monterols i el Col·legi Pare Manyanet; la llotja de la Cambra de Comerç; la plaça Anton Borrell (on es faran les bitlles catalanes coincidint amb el dia internacional de l’activitat física al carrer); les instal·lacions municipals del Pavelló Olímpic Municipal; el polilleuger Ciutat de Reus; els camps de futbol del Reddis, Districte Vè, Pastoreta, Mas Iglesias i Estadi Municipal; i el Parc del Roquís al polígon AgroReus pel cros familiar final.

AMB EL SUPORT DE

 

hobbypen

Paraules clau:

Notícies relacionades