Back to top

Reus encén el Nadal

Aquest divendres a la tarda s'ha donat el tret de sortida a la campanya de les festes amb la il·luminació de l'arbre de la plaça del Mercadal i la resta de llums dels carrers de la ciutat.

Des d'aquest divendres i fins al pròxim vuit de gener, la ciutat de Reus estarà il·luminada extraordinàriament en el marc de la campanya de Nadal. Després d'un espectacle vertical a la façana del Gaudí Centre i amb la presència de diverses batucades que han fet retronar el Mercadal, l'alcalde de la ciutat, acompanyat de diversos integrants de la corporació municipal i dels representants de les entitats comercials, han encès els llums de Nadal. 

arbre nadal

Com és habitual, el principal atractiu és l'immens arbre situat al Mercadal, però també els llums dels diversos carrers de la ciutat. A més, la campanya compta amb un programa d'activitats, espectacles d'animació al carrer i atraccions a l'aire lliure per ambientar el Nadal. 

carrusel nit

Destaca un carrusel a la plaça del Prim i un túnel de llum de més de 30 metres de llargada a la plaça de la Llibertat, on també hi ha una pista de gel. El túnel oferirà diàriament un espectacle de llum i música. 

encesa aribre

Paraules clau:

Notícies relacionades