Un Reus erràtic topa contra un Lleida Llista ferm

El Reus Deportiu Miró cau a casa contra el Lleida Llista per 3 a 5, en un partit marcat per la duresa defensiva de l'equip de Ponent. Els roigs-i-negres s'han vist per darrere en el marcador en tres ocasions, i tot i haver empatat les tres vegades, no han pogut emportar-se la victòria.

Que els dos equips arribaven invictes al duel, s'ha notat des del primer minut. En vint-i-vuit segons, dos gols. El 0-1 ha arribat després de l'assistència de Bruno Di Benedetto a Oriol Vives, que en un u contra u ha superat a Càndid Ballart. Només sacant del cercle central, Àlex Rodríguez amb la seva tradicional canonada ha posat l'empat a 1. Sense que els reusencs ho sabessin, aquesta acció es repetiria fins a tres ocasions: gol del Lleida i posterior empat ganxet.

El mateix Vives ha fet el segon per part dels lleidatans, en un xut creuat en què Ballart no ha pogut fer res. La rèplica arribaria abans del descans i per part del killer. Raúl Marín ha transformat una triangulació entre Nájera, Julià i Marín, ha acabat amb el 9 reusenc enviant la pilota al fons de la xarxa. Empat a dos a la mitja part.

reus

Sense canvis a la represa

El Reus ha estat constant en tot moment, gaudint de bones ocasions per capgirar l'electrònic d'una vegada per totes, però no hi ha hagut manera. Joan Cañellas s'encarregaria de situar el 2-3 al marcador, mentre que una pena màxima transformada per Marín, tornaria a empatar el partit. Aquesta ha estat l'última vegada que el Reus s'ha vist per sota en el marcador i ha igualat l'electrònic.

Oriol Vives s'ha proclamat amo i senyor del partit, situant els dos darrers gols lleidatans. Pòquer pel jugador lleidatà. Primer, transformant un penal; i després, en una falta directa. Abans, però, Marc Julià ha tingut l'opció de situar el 4-3 a través de la seva especialitat, la falta directa, però no ha anotat.

Reus 6-2 Noia J1 OK Lliga

Arbitratge dubtós

El partit ha tingut una actuació arbitral dubtosa. No s'ha ensenyat cap targeta blava en tot el duel. A la primera part, una acció que ha acabat amb Raúl Marín emportant-se la porteria visitant per davant ha estat assenyalada com a falta en atac, davant de la incredulitat ganxeta. A més a més, un penal favorable al Reus s'ha xiulat fora de l'àrea i s'ha convertit en una simple falta a pocs minuts pel final, en una acció que podria haver canviat el rumb del partit

FOTOGRAFIES: Reus Deportiu (Reus Deportiu Miró-CE Noia Freixenet)

El Reus, tercer

El Reus es podria haver situat en la primera posició de la classificació, però amb aquesta derrota, se situa tercer. El pròxim diumenge, els reusencs miraran de recuperar el camí de la victòria en el partit contra el CP Taradell que es disputarà al Palau d'Esports, de nou, sense públic.