Back to top

Reus escalfa motors pel Trapezi

La instal·lació de les carpes avança a bon ritme per tenir-ho tot a punt de cara aquest dimecres, quan arrenca la 27a Fira del Trapezi

Aquest cap de setmana ja s'ha pogut veure al parc Sant Jordi de Reus el muntatge d'una de les carpes que s'instal·laran a la ciutat per viure una nova edició del Trapezi, la Fira Internacional de Circ de Catalunya que se celebrarà des d'aquest dimecres i fins diumenge a la capital del Baix Camp. S'hi presentaran una cinquantena de propostes artístiques a mans de 36 companyies, 2 cabarets i un showcase.

Aposta pel circ local

La 27a edició del Trapezi comptarà amb una estrena d’alt nivell per part de la companyia Muta amb l’espectacle introspectiu “Corcs”. Interpretat per una artista tarragonina i un músic reusenc, “Corcs” és una distopia que reflexiona sobre les dualitats de l’ésser i del seu entorn i sobre la capacitat de transformació individual i global.

Seguint l’objectiu de potenciar el talent emergent, el Trapezi també serà l’escenari de “Spiralis”, de la companyia Bool, un espectacle performatiu, multidisciplinari, poètic i innovador per a tots els públics en el qual dos cossos construiran en directe una escultura de ferro en moviment en un ambient sonor harmònicament equilibrat. Amb l’objectiu de posar especial atenció en les companyies locals, el Trapezi comptarà amb la companyia PSiRC i el seu espectacle “Després de tot”, un espectacle de carrer en el qual s’explora el gènere literari, i amb Pau Palaus i l’espectacle “Zloty”.

Consulta la programació

Tot i així, també hi haurà espectacles nacionals i internacionals, procedents del sud d'Espanya, d'Aragó, País Basc, País Valencià o França.

Paraules clau:

Notícies relacionades