Back to top

Reus, escenari de batalles de galls

El hip hop va més enllà de la música i Reus vol ser part d'aquest moviment. Per això, una cinquantena de membres estan donant forma a l'associació Tarragona Hip Hop Club, que té per objectiu organitzar diferents activitats relacionades amb aquest gènere musical i alhora, desmitificar mites i estereotips
Imatge hip hop

L'skatepark de Reus va ser el punt de partida del Tarragona Hip Hop Club, una associació creada ara fa un any que compta amb uns cinquanta membres que comparteixen una mateixa passió: el hip hop. Però la música no és l'única cosa en comú d'aquests joves; l'entitat també serveix per promocionar altres activitats relacionades amb aquest gènere musical, des d'exposicions a tallers. El rap i el ball però, són els aspectes que més atenció capten del jovent de la demarcació.

Un dels principals objectius és treure les etiquetes negatives que tradicionalment s'han associat al hip hop. Per això, la consolidació del club ha estat vital per treure l'estereotip de ser un grup aïllat de la societat.

Aquest dissabte, Cambrils es convertirà en l'escenari escollit per dur a terme un gran ventall d'activitats relacionades amb el hip hop. Durant deu hores sense interrupció, els assistents podran gaudir d'exposicions, tallers de ball o producció musical i concerts. Les batalles de galls, tampoc fallaran a la cita.

Paraules clau: