Back to top

Reus esclata al ritme de "ràbia, ràbia i ràbia" pel 25N

Més de mig miler de persones s'han manifestat a Reus contra la violència masclista en el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Més de mig miler de persones s'han manifestat a Reus aquest dijous, 25 de novembre, contra la violència masclista. Tot plegat, en el marc del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Des del Mercat del Carrilet fins al Mercat Central una llarga taca lila va travessar els carrers del centre de la capital del Baix Camp a crit de "ràbia, ràbia i ràbia", "sense les dones no hi ha revolució" o "si ens toquen a una, ens toquen a totes"

La Guàrdia Urbana no talla l'accés al trànsit

Una manifestació passiva que també es va topar de ple amb la passivitat de la Guàrdia Urbana. I és que les manifestants van haver d'aturar-se en més d'una ocasió, perquè els agents no havien aturat el trànsit. I, a conseqüència, van haver de fer front a les males cares i els clàxons d'alguns conductors impacients, i a les gràcies d'algun bromista.

Manifestació 25N 2021

La manifestació va finalitzar a les portes del Mercat Central on l'organització esperava trobar-se un escenari per portar a terme la lectura del manifest. Una infraestructura que no hi era perquè, segons asseguren des de l'organització, l'Ajuntament es va oblidar de col·locar-lo.

Una jornada reivindicativa que va començar amb ràbia i que va acabar amb encara més "ràbia, ràbia i ràbia".

Els Xiquets de Reus denuncien la violència masclista amb un pilar

I just abans que es portés a terme la manifestació unitària del Camp de Tarragona, els Xiquets de Reus també van denunciar la violència masclista, com és habitual, amb un pilar just davant de l'Ajuntament de Reus.

Xiquets de Reus 25N 2021

Paraules clau:

Notícies relacionades