Back to top

Reus Espais Vius finançarà el 50% dels negocis nous

La subvenció compta amb una dotació econòmica de 250.000 euros i es finançarà fins el 50% de la inversió amb un topall de 20.000 euros.

Els locals buits dels ravals de Robuster i Sant Pere s'han omplert d'art amb la finalitat de cridar l'atenció de persones emprenedores que vulguin posar allà el seu nou negoci. Ara, l'Ajuntament de Reus fa un pas més i ha anunciat que finançarà el 50% de la inversió d'aquests negocis. De fet, la subvenció compta amb una dotació econòmica de 250.000 euros i es finançarà la meitat amb un topall de 20.000 euros.

El projecte ha de tenir impacte social, econòmic i mediambiental

El requisit principal és que sigui un projecte compromès amb la societat, l'economia i el medi ambient. Cada projecte haurà de complir, com a mínim, 3 punts de cadascun d'aquests àmbits si no no es podrà accedir a la sol·licitud.

Els ajuts estaran oberts fins a finals de novembre del 2022, no són només econòmics, també inclouen un programa d'assessorament i acompanyament i la voluntat del consistori és, en un futur, poder fer el mateix amb altres zones de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades