Back to top

Reus Esport i Lleure reobre el gimnàs del Pavelló Olímpic el 8 de juny

S'adequaran les instal·lacions del Pavelló Olímpic amb les mesures de prevenció i control de la Covid-19
gimnàs

L'Ajuntament de Reus, a través de l'empresa Reus Esport i Lleure té previst reobrir el gimnàs del Pavelló Olímpic Municipal quan la ciutat entri en la fase 3 del desconfinament, actualment previst pel 8 de juny. Per fer-ho, ha redactat un protocol tècnic per adaptar les instal·lacions a les mesures de prevenció i control de la Covid-19, previstes en la normativa.

La previsió és reobrir el gimnàs municipal únicament per als abonats que hi ha actualment, amb noves mesures de control, neteja, desinfecció i limitació d’aforament. La instal·lació s'obriria a partir de la declaració de fase 3 i fins al 14 d’agost.

Reus Esport i Lleure dona per finalitzats els cursos i activitats dirigides del gimnàs, davant la impossibilitat de desenvolupar-los, d'acord amb les normes sanitàries establertes.

Serveis disponibles

El servei de gimnàs quedarà restringit a les sales ocupades actualment pel propi gimnàs i per la pista poliesportiva del pavelló, que s'ha adequat per oferir el servei.

  • Sales de gimnàs: amb una capacitat habitual per a 86 persones, l'aforament quedarà limitat a un màxim de 16 (16m2 per persona i distància entre usuaris de mínim 4m). L'espai es dedicarà exclusivament dedicades a l'exercici d'activitats amb maquinària de pesos guiats.

  • Pista poliesportiva: Es dedicarà a activitats cardiovasculars, pesos lliures i rutines individuals. L'aforament d'aquest espai queda restringit a un màxim de 42 persones (16 m2 per persona i distància entre usuaris d'un mínim de 4m).

No es podran utilitzar els vestidors

Entre altres mesures, el protocol tècnic preveu que no es podran utilitzar els vestidors del pavelló; i que s'establiran circulacions d'un sol sentit per evitar l'encreuament de persones als passadissos. Igualment, s'exigirà als usuaris que compleixin escrupolosament les mesures de neteja prèvia i posterior dels elements utilitzats, d'acord a les instruccions previstes per a tots els materials i maquinària. Així mateix, l'entrada a la instal·lació quedarà supeditada a disponibilitat de places d'aforament; i s'exigirà als usuaris l'ús de mascareta per a l'entrada i sortida i la circulació entre sales.

L'horari del gimnàs serà de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 h i de 15:30 a 21:30h.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades