Back to top

Reus fa front a l'estigma de les malalties mentals

Reus viurà un seguit d'activitats al llarg d'octubre amb motiu del 'Mes de la Salut Mental'. Una iniciativa que arriba per primera vegada a la ciutat per lluitar contra l'estigma de les malalties mentals que actualment afecta 1 de cada 4 persones al món. Totes les activitats es faran en dijous al Castell del Cambrer.
Cartell del Mes de la Salut de Reus

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental que se celebra el 10 d'octubre, Reus ha volgut acollir per primer cop el Mes de la Salut Mental. Cada dijous del mes d'octubre, es faran activitats al Castell del Cambrer per combatre l'estigma i els prejudicis que la societat té vers els problemes de salut mental.

Per iniciar el Mes de la Salut, aquesta tarda s'inaugurarà l'exposició 'Connect@ amb la vida!', una mostra de creacions de persones amb malalties mentals. Alhora, es tractarà el tema de la prevenció del suïcidi a través d'una taula de discussió amb professionals de l'àmbit. Aquest any, l'Organització Mundial de la Salut ha volgut posar èmfasi en aquesta problemàtica cada vegada amb més persones afectades.

Una de les activitats programades per al Mes de la Salut a Reus és la caminada popular d'aquest diumenge en solidaritat a favor de l'Associació de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles.

Paraules clau: