Back to top

El Reus FCR recupera el camí de la victòria

Un solitari gol de Pol Benito des del punt de penal ha donat la victòria als roigs-i-negres, que es col·loquen en la tercera posició de la Primera Catalana.

Guanyar sempre és important, però fer-ho a casa i després de tres setmanes consecutives sense vèncer, encara més. El Reus FCR va aconseguir una victòria per la mínima contra el Viladecans, gràcies a un gol des del punt de penal de Pol Benito. En un partit estratègic, els dos equips van anar modificant el seu plantejament a mesura que avançava el duel. 

L'única diana del partit va arribar a la segona part, justament quan l'equip de Marc Carrasco es trobava més còmode sobre la gespa de l'Estadi. Tot i això, la igualtat va ser la protagonista dels noranta minuts de l'enfrontament, un partit que tampoc va gaudir de massa ocasions de gol.

El Reus, que va plantejar un partit pràcticament calcat al de la setmana passada contra el Can Vidalet, va sumar tres punts que el situen en la tercera posició de la classificació, per darrere dels de Sant Joan Despí i el Valls.

FOTOGRAFIA: Jordi Coll

Paraules clau:

Notícies relacionades