Back to top

Reus finalista als premis REZERO pel projecte de bolquers reutilitzables

Els premis es lliuraran el dia 11 de novembre a les 18:00 h a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona

L’Ajuntament de Reus, a través del projecte de bolquers reutilitzables que impulsa des de la regidoria d’Educació a les escoles bressol municipals, és finalista als Premis Rezero 2021. Hi ha quatre categories de reconeixements, dirigit a empreses, entitats, administració pública i comerços.

Amb aquests guardons, Rezero vol reconèixer idees sobre models de producció i de consum encarats cap al residu zero, sense matèries tòxiques, ni productes que quedin sense ús. Els premis es lliuraran el dia 11 de novembre a les 18:00 h a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona, en el context de l’Acte anual de Rezero. Tota la informació sobre els finalistes es recull en aquest enllaç. 

El projecte de bolquers reutilitzables s’impulsa a Reus a través de les Escoles Bressol Municipals. El curs passat es va fer una prova pilot a El Lligabosc i a partir d’aquest curs s’hi poden afegir les famílies de qualsevol de les altres escoles bressol. La iniciativa impulsada per l’Ajuntament es fa juntament amb l’empresa ADZnadons.

Paraules clau:

Notícies relacionades