Back to top

Reus formarà part de l'elit mundial del pàdel

La capital del Baix Camp formarà part del World Padel Tour els anys 2022 i 2023. L'acord situarà Reus a la primera línia del pàdel mundial.

El millor pàdel del món passarà per Reus durant el 2022 i el 2023. En principi, el certamen de l'any vinent se celebrarà des del 6 al 13 de març i serà la primera prova europea de la temporada. D'aquesta manera, la capital del Baix Camp entrarà en un circuit professional que passa, almenys enguany, per Barcelona, Madrid, Mèxic, Suècia o Argentina. 

El nom del torneig serà Estrella Damm Reus-Costa Daurada Open, i segons el director de seus del World Padel Tour Luís Torres, la celebració del certamen tindrà un "retorn de dos milions d'euros". Es calcula que l'Ajuntament i la Diputació aportin uns 65.000 euros cadascun. 

Reus esdevindrà epicentre mundial del pàdel: en vuit dies més de tres-cents esportistes disputaran un total de cent cinquanta partits. La pista central se situarà al Pavelló Olímpic, mentre que la pista u, també a Reus, encara no té seu. Des de l'organització del World Padel Tour no descarten que alguna població del territori aculli partits del Reus-Costa Daurada Open

El factor Ari Sánchez

Una de les claus -o la principal- ha estat la figura d'Ariana Sánchez. Que una de les millors jugadores del món sigui de Reus ha ajudat al fet que el consistori, la Diputació i el circuit hagin firmat aquest acord. Tot i que la seva figura ha estat clau en les negociacions, Sánchez no ha format part de les reunions.

Paraules clau:

Notícies relacionades