Back to top

El Reus Ganxets continuarà fent història jugant la Champions

El primer equip del CTT Ganxets jugarà la Champions League el curs vinent, després de situar-se en la vintena posició del rànquing europeu.

Les jugadores de la capital del Baix Camp no tenen aturador. La temporada vinent disputaran la màxima competició continental, després de jugar la temporada, d'arribar aquest any fins als quarts de final de l'Europe Cup en el curs del debut continental i de tenir només set anys de vida. 

L'equip del CTT Ganxets se situa actualment entre els vint millors del continent. Els tres millors clubs europeus són el Berlín, el Froschberg d'Àustria i l'Enea Siarka Tarnobrzeg de Polònia. Aquest rànquing no inclou equips russos ni bielorussos, ja que no jugaran cap competició europea pel conflicte bèl·lic present a Ucraïna.

Reforços pel curs vinent

La jugadora Britt Eerland (Països Baixos) prové del conjunt alemany i és la número trenta del rànquing mundial. A més, fou el primer reforç que va anunciar el Reus Ganxets de cara al curs vinent. Aquesta plantilla també comptarà amb la capitana Sara Ramírez per tercera temporada seguida, i amb les arribades de la xilena Paulina Vega, la jove Elvira Rad i la hongkonguesa Lam Yee.

Les bones notícies europees

El primer cap de setmana del mes de juliol finalitza farcit d'èxits al Reus Ganxets. L'alevina Renata Shypsha ha debutat ja aquest any amb el primer equip i s'ha proclamat campiona d'Espanya; mentre que Svetlana Skobkina ha estat subcampiona de dobles de l'Europeu de veterans que s'ha disputat a Itàlia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades