Back to top

El Reus Ganxets debuta a la Champions sense pressió

El Novi Sad de Sèrbia i el Nanotech Villach d'Àustria seran les rivals del Reus Ganxets a la primera fase de la Champions.

El Reus Ganxets continua engrandint la seva curta història amb l'estrena a la Champions League, la millor competició europea del tenis taula. I tot plegat, després del debut continental produït l'any passat, on les reusenques van arribar fins als quarts de final de l'Europe Cup, el segon torneig continental. Aleshores, el Reus Ganxets va perdre contra el Novi Sad serbi, i precisament, aquest és el conjunt amfitrió que acull la primera fase de la Champions.

Les reusenques debutaran contra les balcàniques, aquest dimarts a partir de les 18:30 h; mentre que dimecres a les 11:00 h se les veuran amb el Nanotech Villach d'Àustria, també rival de les del Baix Camp el curs passat a l'Europe Cup. 

Un grup complicat

El president de l'entitat, Joan Carles Virgili, considera que la fase de grups "serà difícil", ja que "el Novi Sad i el Nanotech s'han reforçat molt". De fet, recalca que l'equip serbi "està acostumat a jugar la Champions, i té un equip per fer-ho", en canvi, assegura que el Reus Ganxets "tenim una plantilla per jugar l'Europe Cup i disputarem la Champions". Tot i això, el màxim dirigent de l'entitat reusenca creu que "farem un bon resultat". 

Sense pressió 

Les reusenques, que han viatjat fins a Sèrbia sense Britt Eerland, la jugadora estrella, no tenen cap mena de pressió per passar ronda. L'equip que quedi en primera posició continuarà viu a la Champions League, mentre que els altres dos conjunts passaran a competir a l'Europe Cup. Les encarregades de defensar els colors del Reus Ganxets a Sèrbia seran Sara Ramírez, Elvira Rad i Paulina Vega.

Paraules clau:

Notícies relacionades