Back to top

El Reus Ganxets diu adeu a la lluita pel títol

Les reusenques van plantar cara i van estar a punt d'emportar-se el duel, però finalment les murcianes van capgirar el marcador i van guanyar amb un resultat ajustat (3-4).

El Reus Ganxets no podrà defensar el subcampionat de la Superdivisió aconseguit el curs passat. Les reusenques s'han vist superades, tant en l'anada com en la tornada, per un superior UCAM Cartagena, un dels equips favorits per obtenir el títol de lliga. Les del Baix Camp havien de remuntar un 4 a 0 advers, resultat amb el qual es va acabar el partit d'anada a terres murcianes.

No va començar bé l'enfrontament pels interessos locals, ja que Fen Li i Maria Xiao van posar un 0 a 2 a favor de l'UCAM. El Reus Ganxets va capgirar l'electrònic, gràcies als punts d'Svetlana Bakhtina i Jessica Yamada, tant en dobles com en individual. Semblava que la victòria es quedaria a Reus, però Fen Li i Sílvia Asis van remuntar el partit i van situar el resultat definitiu (3-4). D'aquesta manera, les reusenques diuen adeu a la lluita pel títol.

El pròxim objectiu del Reus Ganxets és acabar entre les sis primeres posicions del play-off per poder disputar l'Europe Cup el curs vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades